6945702330 Κυκλάδων 14, Ιλιον seiman.dionisis@gmail.com
hero image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΣΕΪΜΑΝ | Διαγραμμίσεις Parking Ίλιον Αττική
 
Οι διαγραμμίσεις σε κάθε χώρο στάθμευσης φθείρονται τακτικά, λόγω της συνεχόμενης κίνησης των οχημάτων αλλά και λόγω των καιρικών συνθηκών. Για αυτό καλό θα ήταν να γίνεται τακτική συντήρηση προκειμένου ο χώρος στάθμευσης του κτιρίου σας να δείχνει προσεγμένος και λειτουργικός.

Η τεχνική εταιρεία μας “ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΣΕΪΜΑΝ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Ίλιον, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες και έξυπνες λύσεις για την διαγράμμιση κάθε χώρου στάθμευσης που διαθέτετε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ
διαγράμμιση και αρίθμηση χώρων στάθμευσης σε υπαίθριους, στεγασμένους, εσωτερικούς και υπόγειους χώρους στάθμευσης εξυπηρετώντας:
 
 
 
  Ιδιωτικά & Δημόσια Parking
  Super Market
  Νοσοκομεία & Κλινικές
  Αθλητικά Κέντρα & Γήπεδα
  Ξενοδοχεία
  Κέντρα Δεξιώσεων
  Εστιατόρια
  Εργοστάσια & Βιοτεχνίες
  Καταστήματα
  Πολυκαταστήματα
  Εμπορικά Κέντρα
  Σχολεία & Πανεπιστήμια
  Λιμάνια
  Αεροδρόμια
…και γενικά αναλαμβάνουμε διαγραμμίσεις χώρων στάθμευσης σε κάθε δημόσιο και ιδιωτικό κτίριο στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας 
είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις αλλά και να φροντίσει για την άψογη εξυπηρέτησή σας.

Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και φροντίζουμε ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ποιοτικά αποτελέσματα. 
 

 

 
 
Διακρινόμαστε για τις άρτιες τεχνικές ικανότητες που διαθέτουμε, το εξειδικευμένο προσωπικό, τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, αλλά και για την εντιμότητα και την συνέπεια με την οποία υλοποιούμε οποιαδήποτε σχετική εργασία.

Επιλέγοντας την τεχνική εταιρεία μας για την διαγράμμιση του parking σας μπορείτε να είστε σίγουροι για την δημιουργία σύγχρονων και πάνω από όλα εύχρηστων χώρων στάθμευσης για την επιχείρησή σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για την διαγράμμιση του parking σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης